Roulette Online Spelen
Circus.nlCircus.nl
€250 Bonus & 100 Free Spins

Roulette strategieën

Speel je wel eens roulette maar win je nooit? Misschien moet je dan eens 1 van de roulette strategieën uitproberen. Er zijn meerdere strategieën te vinden op het internet, maar er is er geen 1 de beste of die altijd werkt. Wanneer je roulette speelt aan de hand van een bepaalde roulette strategie wil dat nog niet zeggen dat je van winst verzekerd bent. Roulette is een kansspel en je moet altijd geluk hebben om te winnen. Wel vergroten de roulette strategieën kans op winst en verkleinen ze dan kans op grote verliezen.

Wat zijn de bekendste roulette strategieën?

Wanneer je op internet op zoek gaat naar een roulette strategie dan kom je ongelooflijk veel verschillende tegen. Lang niet allemaal zijn ook echt goed om mee te spelen. Velen hebben geen logica en geen wiskundige achtergrond. Op deze website beschrijven we de 3 bekendste en meest gespeelde strategieën. De 3 strategieën die we hier beschrijven zijn de Labouchere strategie, Martingale strategie en de Fibonacci strategie. Deze 3 roulette strategieën zijn de meest gebruikte onder roulette spelers.

Circus.nl Circus.nl
€250 Bonus & 100 Free Spins
Jacks.nl Jacks.nl
€100 Bonus & 0 Free Spins

Tafellimieten

Wat belangrijk is om te weten voordat je 1 van de strategieën gaat toepassen op de roulette tafels bij 1 van de online casino`s is dat de roulette tafels altijd een limiet hebben op hoeveel je mag inzetten per beurt. Let dus goed op voor dat je gaat inzetten wat het limiet is en of je met de desbetreffende strategie daar niet te snel over heen gaat waardoor je met verlies van tafel gaat.

Waarom een roulette strategie gebruiken

Online roulette spelen met 1 van de strategieën kan er voor zorgen dat je met winst van de roulette tafel terugkeert. Bij sommigen roulette strategieën wordt de kans op een groot verlies ook verkleind. Ben je dus iemand die niet zo goed kan omgaan met limieten voor je zelf te stellen en zet je snel teveel in dan kan een roulette strategie de uitkomst zijn. of probeer gewoon 1 van de strategieën want misschien is die strategie wel de winnende voor jouw!