Roulette Online Spelen
Circus.nlCircus.nl
€250 Bonus & 100 Free Spins

Labouchere systeem

Het Labouchere systeem wordt ook wel het annulering systeem of split martingale systeem genoemd. Dit is een wiskundig systeem om roulette te spelen en je win kans te verhogen.

Voordat je gaat spelen moet je voor je zelf bepalen hoeveel geld je wilt gaan winnen. Wanneer je dit hebt bepaald maak je een lijst van positieve getallen die samen de som vormen van het bedrag dat je wilt gaan winnen.

Elke inzet die je plaatst bestaat uit een bedrag wat gelijk is aan de eerste en het laatste nummer op de lijst die je hebt gemaakt. Wanneer je wint streep je deze nummers weg. Verlies je de inzet dan verdubbel je de nummers. Dit gaat door totdat de gehele lijst volledig is weggestreept. Wanneer de gehele lijst is weggestreept heb je het bedrag gewonnen wat je vooraf ingesteld had.

Let wel op het Labouchere systeem werkt alleen als je zwart / rood, even / oneven of de nummers 1 tot en met 18 / 19 tot en met 36 speelt. Op het moment dat de roulette kogel op 0 valt betekend dit uiteraard ook verlies.

Wanneer je 1 van de bovenstaande inzetten speelt, dan zijn er 18 individuele resultaten die je winst zullen opleveren en 19 individuele resultaten in verlies. Je hebt dus een kans van 18 op 37 dat je wint. Dit staat gelijk aan 47.37%.

Circus.nl Circus.nl
€250 Bonus & 100 Free Spins
Jacks.nl Jacks.nl
€100 Bonus & 0 Free Spins

Als we er van uitgaan dat je alleen maar op zwart inzet dan wordt er verwacht dat 47.37% van de tijd zwart zal vallen. Bij het Labouchere systeem hoeft zwart maar 33.34% van de tijd te vallen. Zoals je ziet heb je dus een voordeel wanneer je dit systeem gebruikt.

Een nadeel van het systeem is dat hoe meer verliesbeurten je hebt hoe meer je zal moeten inzetten. Het kan dus voorkomen dat je geld opraakt terwijl je nog moet inzetten of dat je het tafellimiet hebt bereikt. Let daarom altijd goed op wat de tafellimieten zijn bij een online casino!